Kan een CT-scan te halen de meeste hart kwesties Heart Disease Community – Support Group

Kan een CT-scan te halen de meeste hart kwesties Heart Disease Community - Support Group

voorkeuren

Voornaamste reden dat ik vraag is omdat ik een CT-scan van een paar maanden geleden gedaan, omdat van kortademigheid en pijn op de borst die dagen duurde in een tijd, maar afgelopen week al met een aantal extreme pijn in mijn borst.

Ongeveer 3 dagen geleden tijdens het zitten, had een plotselinge kortademigheid, dat duurde een goede paar ademhalingen dat bleef gaan en komen. Ik begon met de rillingen en voelde me alsof ik was een beetje zweten met misselijkheid, ik raakte in paniek en belde 911. Tijdens het wachten had ik momenten van licht in het hoofd en voelde onevenwichtig, zelfs bij het zitten. Nu heb ik een geschiedenis van het gaan naar de ER een paar keer als gevolg van paniekaanvallen, dat is wanneer ze deden wat bloed werk en de CT-scan met een X-ray ook. Ze zeiden dat de pijn waarschijnlijk afkomstig uit een mix van mij in paniek en eventueel wat zure reflux.

Sindsdien ben ik begonnen met het nemen van een aantal Zantac en dat leek op wat pijn opnieuw te beleven, maar het was niet echt nooit verdwenen. Toen mijn laatste aflevering van het gaan naar de ER gebeurd, kreeg ik te horen dat het meer dan waarschijnlijk een angstaanval omdat mijn zuurstofgehalte en mijn longen klonk prima (namen ze weer een x-ray van mijn borst).

Sindsdien heb ik nog gehad de willekeurige kortheid van adem die komen en gaan, ik meestal merk het als ik zit. Vanmorgen werd ik wakker op de plotselinge gevoel van een diep adem en nog steeds voelde alsof ik stikte. Na zoals 5 seconden was ik weer in staat om te ademen. Het liet me schrikken zoveel ik kon niet terug te vallen in slaap. Gedachten van de CT-scan, en wat het kan niet zien begint om me zorgen te maken als u niet kunt geloven. Kortademigheid is er nog steeds, mijn linkerbeen doet een beetje pijn, bang dat het misschien een longembolie of zoiets.

Gelieve iemand me helpen hier wat te doen, want langzaam ga ik gek, want het is het enige wat ik denk over.

Bedankt voor je antwoord!

8 Reacties | Watch This discussie | Meld dit | Delen: Kan een CT-scan te halen de meeste hart problemen? Voornaamste reden dat ik vraag is omdat ik een CT-scan van een paar maanden geleden gedaan, omdat van kortademigheid en pijn op de borst die dagen duurde in een tijd, maar afgelopen week al met een aantal extreme pijn in mijn borst.

Ongeveer 3 dagen geleden tijdens het zitten, had een plotselinge kortademigheid, dat duurde een goede paar ademhalingen dat bleef gaan en komen. Ik begon met de rillingen en voelde me alsof ik was een beetje zweten met misselijkheid, ik raakte in paniek en belde 911. Tijdens het wachten had ik momenten van licht in het hoofd en voelde onevenwichtig, zelfs bij het zitten. Nu heb ik een geschiedenis van het gaan naar de ER een paar keer als gevolg van paniekaanvallen, dat is wanneer ze deden wat bloed werk en de CT-scan met een X-ray ook. Ze zeiden dat de pijn waarschijnlijk afkomstig uit een mix van mij in paniek en eventueel wat zure reflux.

Sindsdien ben ik begonnen met het nemen van een aantal Zantac en dat leek op wat pijn opnieuw te beleven, maar het was niet echt nooit verdwenen. Toen mijn laatste aflevering van het gaan naar de ER gebeurd, kreeg ik te horen dat het meer dan waarschijnlijk een angstaanval omdat mijn zuurstofgehalte en mijn longen klonk prima (namen ze weer een x-ray van mijn borst).

Sindsdien heb ik nog gehad de willekeurige kortheid van adem die komen en gaan, ik meestal merk het als ik zit. Vanmorgen werd ik wakker op de plotselinge gevoel van een diep adem en nog steeds voelde alsof ik stikte. Na zoals 5 seconden was ik weer in staat om te ademen. Het liet me schrikken zoveel ik kon niet terug te vallen in slaap. Gedachten van de CT-scan, en wat het kan niet zien begint om me zorgen te maken als u niet kunt geloven. Kortademigheid is er nog steeds, mijn linkerbeen doet een beetje pijn, bang dat het misschien een longembolie of zoiets.

Gelieve iemand me helpen hier wat te doen, want langzaam ga ik gek, want het is het enige wat ik denk over.


Ook u kunt bestellen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

17 − 16 =