CAT-scans


Cat Scans_1CAT-scans

Kreeg het idee van CliffyB’s Cat Scan wedstrijd. Ik wou dat ik was slim genoeg om te denken van deze dingen.

Voor degenen die geen idee hebben, waardoor een kat op een scanner doet niets schadelijk zijn voor de kat te doen. Het is gewoon een tl-licht. Het heeft een beetje stappenmotor dat maakt het funky geluid, maar het is niet schadelijk voor de kat at all. In feite, toen ik voor het eerst Luka gescand Ik wist niet eens om haar vast te houden. Ze zat daar stil en keken naar de lichtbalk gaan onder haar. Dus zelfs al het sillyness over "uitbranden hun ogen" is gewoon de lucht geleid hysterie.

Toen ik DunnoYet mensen bleven vragen me hoe hij heette en ik bleef maar zeggen, "Weet ik nog niet." Rosy kwam een ​​keer terug met, "Hmm, dat klinkt Russisch voor tijger of iets." Dus de naam is gebleven.

DunnoYet was zeker "mijn" kat. Hij volgde me overal rond. Hij (meestal) kwam toen ik belde. Hij was niet de slimste kat die ik ooit heb in handen, maar hij leerde zichzelf te spelen te halen. Toen hij jonger was, dat was een van zijn favoriete. We zouden wel eens te spelen voor 45 minuten of meer.

Rond het midden van de ’99 zag ik een dramatische gewichtsverlies. Hij had lymfesarcoom. We vochten voor ongeveer vier maanden. Blijkbaar is de gemiddelde duur van remissie is ongeveer zes maanden. Ik had gesprongen tot de conclusie gekomen dat ik hem een ​​paar jaar kon kopen. Gedurende die hele tijd was zijn temperament niet veranderd. Maar de laatste paar dagen was het duidelijk dat hij ging snel bergafwaarts en was echt ongemak. Ik had hem neergezet in november ’99. Dat is de eerste keer dat ik ooit heb gehad om die beslissing te nemen. Het was echt moeilijk.

Ook u kunt bestellen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =