Abnormale groei van de nier

Abnormale groei van de nierAbnormale groei van de nier

2006/06/18 10:13 door Aeronaut

Re: abnormale groei van de nier

Probeer geen zorgen te maken. Een groei kan variëren van een goedaardige cyste aan een kankergezwel zijn. Als het een cyste, kunnen ze worden verwijderd indien nodig. Als het kanker – en vroeg gevangen (je broer is jong, dat is een goede zaak), kunnen ze operatie te doen – een nefrectomie, die een goede prognose heeft. Is je broer een roker? Als hij is, heeft hij een hogere kans op kanker in de blaas of nieren, dus hij moet proberen te stoppen.

Re: abnormale groei van de nier

Hallo,

Ik wilde alleen maar zeggen dat mijn gebeden zijn met jou.

Ik had een MRI gedaan voor een rugletsel op 18 april 2005 vonden ze een nier cyste op mijn rechter nier. stuurde me voor ultra geluid en het is 7,8 cm x 6,9 cm. Divine Intervention, absoluut.


Best groot. Ik heb geen ziektekostenverzekering (de rugletsel was Worker’s Comp), dus ik ben nog steeds rondlopen met dit ding. en kan op geen enkele manier om hulp te krijgen vinden. We hebben contact opgenomen met 28 charties en al zijn ofwel genegeerd mij en zei dat als het kanker was, dan konden ze me helpen. maar ik heb de hulp nodig om uit te vinden.

Hoe dan ook, ik heb het in Gods handen. het was te groot voor mij te behandelen. en ik weet dat hij zal me helpen om de hulp die ik nodig in zijn eigen tijd.

Ik had net te plaatsen, omdat ik weet precies hoe je je voelt. het is een eng ding om rond te lopen met iets en niet weten wat het is, of wat het doet om je lichaam!

Gebeden voor jou. en zegeningen dat alle ok zal zijn!

Onthouden (((((((((hugs)))))))

Ook u kunt bestellen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

18 − drie =